Το κατάστημα

Προφίλ

Έπειτα από πολυετή εργασία και εκμάθηση σε εργαστήρια επίπλων και στρωματοποιίας διπλά σε αξιόλογους τεχνίτες, το 2009 έφτασε η χρονιά που ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Η εταιρεία Sklivanitis είναι μια βιοτεχνία που δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής χειροποίητων καναπέδων, κρεβατιών και στρωμάτων από το 2009 έως και σήμερα.

Με απλές γραμμές σε μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια, η εταιρεία μας δημιουργεί προϊόντα με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και στυλ, σε κάθε χώρο.

Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρεία εξελίσσεται αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της και επενδύοντας σε εξοπλισμό ώστε το τελικό αποτέλεσμα κάθε εργασίας να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της. Έπιπλα και στρώματα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από έμπειρα χέρια.

Τα προϊόντα μας μετά την κατασκευή τους, παραδίδονται έτοιμα στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Ακόμα και μετά την παράδοσή τους, θα μας βρείτε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Εγγύησή μας το μεράκι και ο επιπλέον χρόνος κατασκευής που δίνουμε ξεχωριστά σε κάθε παραγγελία.